Maxi

Dagens outfit: Kinda blurry

 photo outfit_231014.jpgStrik fra H&M, bukser fra H&M, støvler fra By Malene Birger, clutch fra Balenciaga

Det er ikke de skarpeste billeder, jeg kan fremvise i dag, men det er vist meget repræsentativt for, hvordan jeg har haft det – jeg har langt fra været skarp! Jeg er lidt halvsløj, men ikke nok til, at jeg decideret gider at ligge derhjemme og kede mig… Hr. kæreste er taget på arbejdstur til Kina med det kamera, jeg sædvanligvis bruger – hence de ikke så gode billeder! – og da jeg skal stikke memorykortet i iMac’en kommer jeg selvfølgelig til at putte den i discdrevet, hvilket betyder en panisk “fisketur” efter kortet. Hvilken smart Mac-designer er det lige, der er kommet på at komme discdrevet lige over kortdrevet?!

Puha! Nu vil jeg forsøge mig med noget suppe fra fryseren og noget juice med ingefær, så det her skranteri kan stoppe – hvis jeg da tør give mig i kast med mere teknik 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxi