Dagens outfit: Back in black

Dagens outfit: The bag lady strikes again

 photo outfit_141014_1.jpg photo outfit_141014_2.jpgCardigan fra H&M, tee fra Gina Tricot, nederdel fra T by Alexander Wang, sneakers fra Amust, taske fra Becksöndergaard. Ringe fra Julie Sandlau for Pieces, Blond Accessories og Jane Kønig. Neglelak er “Always A Lady” fra L’oréal Paris

I dag regnede det for en gangs skyld ikke, så jeg skyndte mig ind til byen efter arbejde for at shoppe lidt nødvendigheder. Hvis I så mig med fire kæmpe poser halsende ned af Strøget, så var det mig! Jeg købte blandt andet denne, som jeg glæder mig helt vildt til at bruge, og så blev det også til et par sager i H&M og noget stof til mit Halloween-kostume.

Og det er egentlig det, resten af ugen skal bruges på: Der skal gøres klar til den årlige Halloween-fest 🙂 Hr. kæreste står for maden, men jeg har allernådigst fået lov til at lave en velkomstdrik. Til gengæld er det mig, der TOTALT regerer over oppyntningen, og på min strøgtur i dag røg der selvfølgelig nogle servietter og andet tingeltangel med hjem 😉 Nu mangler jeg bare lidt pyntegræskar, lidt blomster og hvad man nu ellers kan finde på.

Jeg ELSKER simpelthen at holde fest og kan lave lange, mentale lister over, hvad der skal indkøbes af nødvendigheder som pynt, blomster, servietter etc. I sidste uge holdt jeg friturefest for mine kolleger, hvor de medbragte ting, der skulle nedsænkes i den gyldne brønd aka min fritøse, og det var simpelthen en fest, hvor vi mæskede os i friturestegte cheeseburgere, Mars-barer og mozarellakugler, før vi traskede ned på Marcel’s for at overdøve lugten af friture med dunsten af smøger.

Hvilken fest holdt du sidst? Og er du i gang med at planlægge den næste?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

 • Tea

  Ej den er fed, den lyserøde cardigan! Har du et link til den, eller er den gammel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker simpelthen den nederdel, og du styler den altid så godt!

  NelliesCloset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER blandingen af bordeaux og lyserød. So pwetty!
  Den sidste fest jeg holdt, var mere bare en middag med nogle savnede veninder. Men snart skal jeg med til at holde et babyshower for min storesøster 😀 Det er dog ikke mig der står for planlægningen, men jeg har tænkt mig at komme med en eller anden mega-amerikansk babyshower gave. Tænker pt. en lagkage af bleer.

  Glæder mig til at se billeder af dit halloweenkostume og jeres fest! Det plejer at være et hit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Back in black