Sequin turtleneck

(gårs)Dagens outfit: Catching a cold

 photo outfit_291014_1.jpgJakke og kjole fra H&M, taske fra Gucci og sko fra Aldo

I går var ellers så rar en dag, men det bøder jeg også lidt for nu. Efter arbejde var jeg lige inde for at se halloween i Tivoli med to kolleger, hvorefter jeg tog ind på tegnestuen for at se lidt til hr. kæreste, der er begravet i arbejde. Da jeg endelig fik hevet ham væk fra computeren, spiste vi sen aftensmad på Pastis, og da jeg vågnede morgenen efter, fortrød jeg lidt, at jeg havde fået mig et enkelt glas Pinot Noir, for jeg var godt nok ikke helt på toppen. I løbet af i dag har det så udviklet sig til en full blown forkølelse (så det var nok ikke Pinot Noir’en, men hr. kærestes MEGET forkølede chef, der fældede mig!), og nu ligger jeg hjemme under dynen. Øv!

4 kommentarer

 • Claudia

  Har du et link til cardiganen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Claudia
   Den er desværre flere år gammel, så har desværre ikke et link til dig 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Gorgeous kjole! Er den købt for nylig, pris og hvilken kollektion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er fra H&M Trend i sommer, men den blev revet væk. Var så heldig at finde den på Trendsales 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sequin turtleneck