Youtube-tip: Monika Blunder

(gårs)Dagens outfit: Rosa, grey & leopard

 photo outfit_201014.jpgCardigan fra H&M, T-shirt fra Baum und Pferdgarten, jeans fra Gina Tricot, støvler fra By Malene Birger og taske fra Becksöndergaard

Da jeg i sin tid gav maks 400 kr. for denne cardigan fra H&M, var jeg slet ikke klar over, at jeg gjorde mig et af de bedre køb, men nu – over to år senere – ville jeg lidt ønske, at jeg havde købt en backup! Farven og pasformen er simpelthen så fin, og så matcher den rosa tone nærmest alt i min garderobe – og derfor kan jeg faktisk godt tilgive, at den mestendels er lavet i akryl 😉

Faktisk er jeg så glad for min lange, rosa cardigan, at jeg uden at blinke investerede i denne fra Stine Goya, som jeg også er superglad for og går ligeså meget i som ovenstående, og hvis man som jeg har mange grå, pink og bordeaux nuancer i efterårsgarderoben, så kan jeg kun opfordre jer til at investere i en rosa cardigan! Her er et par bud:

 photo rosa-cardigans.jpgAmerican Vintage // Envii // Rut & Circle // Magasin

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youtube-tip: Monika Blunder