Dagens outfit: Pink & white

Sequin turtleneck

nelly-sequin-turtleneckTop fra Estradeur set hos Nelly

Jeg har længe savlet over denne turtleneck beklædt med pailletter fra By Malene Birger, men da jeg ikke lige er villig til at hoste så mange penge op for sådan en sag, så overvejer jeg i stedet at klikke ovenstående top hjem. Det gør faktisk ikke så meget, at den ikke har ærmer, for jeg har mestendels tænkt mig at bruge den som layering piece under kjoler og strik – som Rockeren gør det HER 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink & white