Leopard shoes

Tips til Tisvilde og omegn?

 photo efteraar.jpgDenne weekend skal hr. kæreste og jeg i sommerhus i Tisvilde, og da vi ikke rigtig er sådan nogle sommerhus nordpå-typer, vil jeg rigtig gerne høre, om I har nogle tips til, hvad man skal tage sig til på de kanter? Altså udover at holde i hånd, sidde foran brændeovnen og lave lækre simreretter 😉

P.S. Vi har bil med, så det må gerne være noget, der er værd at køre efter 🙂

(billeder fra rackk and ruin)

6 kommentarer

  • I skal gå en tur i Heatherhills. Det er sjovt, meget afgrænset område, hvor naturen er helt anderledes end den ellers er ved den kyst, det ligger i Vejby, lige ud til vandet. Og så skal i unde jer selv at spise på Den røde Tomat, som ligger nede på hovedgaden – lækkert, rigtigt italiensk pizzaria.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gå en tur i Tisvildehegn og led efter svampe til aftensmaden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er rigtig mange mindre butikker, gårdbutikker og kunstbutikker i tisvilde og omegn. Tibirke bakker er skønne til en god gåtur. Tisvilde strand og den lille by der hører til er også rigtig skøn. Ved stranden ligger også Troldeskoven, som virkelig er en hyggelig sti at gå ad – den følger stranden væk fra p-pladsen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard shoes