(gårs)Dagens outfit: Feeling blue (and not so well!)

When in Rome

 photo wheninrome.jpgHejsa! Det er fredag, og jeg vil flade ud med en stor kop te, en stak magasiner og måske noget strikketøj, for nu SKAL den sidste rest sygdom altså ud af kroppen! #vildungdom 😉 Næste weekend skal jeg nemlig en tur til Rom med min søster, og det er virkelig tiltrængt. Vi skal spise, se på flotte ruiner og nok også shoppe en smule 😉 Jeg har været i Rom et par gange før, men det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, og da min søster ikke har været i Rom, skal vi selvfølgelig nå rundt at se nogle af de store seværdigheder.

Jeg har allerede fået fantastiske Rom-tips fra en sød kollega, og har da også set et par afsnit Anthony Bourdain – MEN! jeg skal da også lige høre jer, kære læsere, om I har nogle totalt insider- og hemmelige tips til Rom? Hit me i kommentarfeltet, tak! 🙂

(billeder fra fashiongonerogue og visualoptimism)

4 kommentarer

  • Astrid

    Hvis du ikke kender den, så vil jeg anbefale Da Enzo al 29, en restaurant i Trastevere. Verdens bedste carbonara (virkelig), sød betjening, fyldt med ægte italienere og meget, meget fair priser i forhold til den virkelig lækre mad. Man kan risikere at vente lidt, for der er begrænset plads og stedet er populært, men det er det hele værd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lige at den norske blogger Silje har lagt en lille guide op http://blogg.kk.no/mine-beste-roma-tips/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Feeling blue (and not so well!)