Dagens outfit: Den bedste (værste) buks

Dagens outfit: Pink cat lady

 photo outfit_271114_1.jpgStrik fra Custommade, nederdel fra MSGM, støvler fra Mentor, taske fra 3.1 Phillip Lim og hårbånd fra ASOS

I dag er jeg en smule dressed up, fordi vi skal fejre Thanksgiving hos hr. kærestes familie (hans far er fra USA). Min svigerfamilie har en kat, og da jeg selv er mega katteskruk, har jeg derfor taget min nye, fine kattesweater på, som jeg også fik hapset på lagersalg 😉 Jeg savlede faktisk over den, da jeg så den på Custommades stand til en modemesse, så da den hang der med en heftig besparelse, blev jeg nødt til at slå til! Så håber jeg bare, at hr. kæreste snart går med til at få en kat 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Den bedste (værste) buks