Double Choc Malt Cookies

Dagens outfit: Pink partisan

 photo outfit_031114_1.jpg photo outfit_031114_2.jpgKjole fra Cecilie Copenhagen, strik fra Benetton, sko fra Gina Tricot og taske fra Boyy

Mandag! Den var sgu ikke så slem, nu når det meste sygdom (forhåbentlig!) har forladt mit korpus 🙂 I dag har den stået på arbejde, hvor der har været en hel masse flytterod og efterfølgende workshop og middag med L’Oréal Paris – mandag er nu ikke så slem, når der er dullegrej og lidt vino involveret 😉

Jeg har lige været inde på tegnestuen for at sige godnat til hr. kæreste, der kæmper for at nå en deadline, inden han i morgen tidlig drager til London, og selv vil jeg lige nå at hænge lidt vasketøj op, inden mit hoved rammer dynen.

I dag har jeg haft min nye kjole fra Cecilie Copenhagen på – mange har sikkert en mening om de populære partisanerklæder, men jeg har sgu respekt for, at hun har formået at skabe sådan en hype omkring det. Jeg er jo selv faldet i 😉 Og især kjolen er altså virkelig rar. Med en strik over fungerer den også som nederdel, og det er da noget så nydeligt, at man lige se krave og ærmer titte frem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double Choc Malt Cookies