Ombre coat

Kimonodilemma

 photo kimono-baum.jpgKimonoer er helt klart kommet for at blive i min optik: De er lige trinnet mere casual end en blazer og matcher til alt lige fra jeans til kjoler og nederdel, ja, sågar til et par hyggelige sweatpants 😉 Derfor har jeg da også forelsket mit noget så grueligt i disse kimonoer i silke/viscose fra Baum und Pferdgarten. Spørgsmålet er så bare, om jeg skal have den med hanefjedstern, den gule eller den blå?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

 • Hanefjedstern? Det ord har jeg aldrig hørt før! Men pæne er de! 🙂 Jeg stemmer for den helt blå – men den sort/hvide ville også være pæn til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er alle tre pæne! Åh, det er svært at vælge #ilandsproblemer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Er det dig jeg lige har set i Jeopardy?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bene

  Klart den gule, Maria, den er så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ombre coat