Pointy & black

Luksus vs. budget: Partisanersæt

 photo partisan.jpgFra venstre mod højre: Shorts og trøje fra Cecilie Copenhagen // Shorts og trøje fra Vila // Shorts og trøje fra Saint Tropez

Cecilie Copenhagens populære partisanersæt er superpopulære, og mange highstreetbutikker er da også hoppet med på vognen 😉 Hvilket sæt er I mest til? Hvis I vil have fingrene i originalen, så er der lige kommet nye varer på hendes webshop – men det ryger nok hurtigt 😉 Jeg kan kun anbefale denne kjole, som jeg har på HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Ida

  Hvordan er kvaliteten af kjolen? 🙂 Jeg købte et par shorts i sommers. Designet er jeg helt vild med men kvaliteten var jeg ikke begejstret for – De var ret tynde i kvaliteten (som i – Tag nude undertøj på) og der var en masse løse tråde på ingen tid! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg vil sige, at den er ok. Jeg oplever hverken, at den er gennemsigtig eller trevler … Men om den er 1.200 kr. værd, kan diskuteres 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pointy & black