Søndagssang: Ásgeir Trausti - Nýfallið Regn

Min ønskeliste anno 2014

julegaveoensker_2014_1Jeg gik i gang med at stykke min ønskeliste sammen i starten af denne måned, men jeg er aldrig nået i mål før nu, hvor der er præcis en måned til juleaften, og folk omkring mig er begyndt at rykke for den. Med gru er det nemlig gået lidt op for mig, at jeg er blevet en smule som mine forældre – altså umanerligt svær at finde en gave til, fordi jeg ikke rigtig ønsker mig noget.

Dette år har været tumultarisk for at sige det mildt, og basically ønsker jeg mig “bare”, at jeg fortsat har et job, og at alle mine kære er sunde, raske, og at ingen gør dem fortræd! Jeg har fået mig noget af et par forskrækkelser dette år, og selv om alle er kommet ud på den anden side, så sætter det alligevel nogle tanker i gang – men det kan jeg måske komme ind på i et andet indlæg, for dette indlæg skal altså handle om de ønsker, jeg alligevel har formået at skrabe sammen – og de er nu blevet meget gode 🙂

1. Jeg begynder efterhånden at have noget, der ligner en samling af Mumi-krus, og på top tre står disse: Et i grønt, et i pink og et i abrikos.

2. Jeg går stort set med de samme øreringe, men kan nu alligevel mærke, at jeg trænger til lidt udskiftning på den front, og til det formål er dette par fra Maria Black helt perfekt.

3. Jeg elsker duftlys, og dette fra Karmameju er SÅ pænt!

4. Tidligere på året købte jeg en sjowjuicer til min KitchenAid, og jeg ELSKER den 🙂 For at jeg ikke kører død i de samme juicer, ønsker jeg mig disse to fine juice-bøger: “Frugt og grønt på flaske” af Fern Green og Juice & Co. af Louisa Lorang.

5. Jeg har længe savlet over den rosa glasvase fra Lyngby Glas, så den må meget gerne ligge under træet, tak! 🙂

6. Denne lysestage fra House Doctor er alt for pæn og ville sprede hygge i lejligheden.

7. Jeg har længe gerne ville bage mit eget flute til den vietnamesiske sandwich banh mi, og første skridt på vej dertil er at få fingre i en baguetteform.

8. Underligt nok ønsker jeg mig ikke så meget dullegrej i år – jeg har også rigeligt – så det eneste, der har klaret nåleøjet, er denne ansigtsmaske fra REN. Den lyder genial!

9. Strikkeglade mormor her ønsker sig lækkert garn i pæne farver – fx Engleuld fra Tusindfryd.

10. Alt for længe har jeg savlet over dette Monstera-print, og hvis jeg ikke får det, så bliver jeg nok nødt til selv at købe det.

11. Man kan aldrig få for mange dimser til sin lejlighed, og disse krus fra Studio Arhøj er jo ikke til at stå for!

12. Dette rivejern har stået på min ønskeliste i flere år nu… Er der ikke snart nogen, der giver mig det?!

13. Ja, man kan godt ønske sig julepynt i julegave! Men disse kobber-dimser er nu så pæne, at de kan bruges året rundt 😉

14. Hr. kæreste har lige købt sit drømmeur, et Omega Speedmaster fra 1967, men mit drømmeur er knapt så ekstravagant: Jeg drømmer nemlig om et Ole Mathiesen-ur i stål med hvid skive og stregtal. Jeg vil dog gerne skifte den sorte rem ud med en pink 😉

Hvad står der på din ønskeliste i år?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Virkelig fine ønsker! Jeg kunne godt selv bruge meget af det 😉 Mummikrus har jeg altså også overvejet at begynde at samle på – de er så hyggelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kan klart anbefale at samle på Mumikrus – de er nemlig så fine og faktisk også gode at drikke af 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig gode ønsker! Alle de fine krus er simpelthen ikke til at stå for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og ja, jeg har helt klart en svaghed for de krus 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ásgeir Trausti - Nýfallið Regn