So pretty

Søndagssang: Ásgeir Trausti – Nýfallið Regn

 

Ásgeir Trausti Nýfallið Regn Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg har haft alt for mange ting at se til i denne uge, og derfor beklager jeg, at der ikke er sket så meget herinde! Kalenderen har været så proppet, at hr. kæreste og jeg kun har spist sammen tirsdag aften, så her i weekenden blev det altså til ingen blogging, så han ligesom kunne føle, at han altså også er en prioritet i mit liv – for det er han i den grad 😉 Åh, hvorfor kunne weekenden dog ikke bare lige være en dag længere, please?!

2 kommentarer

  • Mia

    Åh Ásgeir Trausti er også bare en sikker vinder på mit stille søndagshumør. Jeg hører det album igen og igen og igen og bliver aldrig rigtig færdigt med det. Prøv og hør Novo Amor – det er også islandsk og i samme dur. Virkelig solidt og enormt vanedannende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So pretty