Dagens outfit: Girly Friday

Søndagssang: Broods – Bridges

broods bridgesKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Der her været lidt stille her på bloggen, men da hr. kæreste og jeg ikke har haft en weekend sammen i umindelige tider, så har jeg prioriteret at holde lidt i hånd med ham 😉 Vi skulle have besøgt en af mine veninder i Hillerød, men hun aflyste, så i stedet tog vi i Ikea for at købe en ny hovedpude, sukkulenter og julepynt. Derefter kørte vi til Zoo, fordi jeg gerne ville se den nye babyflodhest, og så sluttede vi af i Fields, hvor der i H&M Home blev købt stort ind af puder og plaider til vores nye bænk i karnappen.

Hr. kærestes familie kom også spontant forbi til kaffe og kage om aftenen, så alt i alt var det en skøn dag 🙂 I dag skal jeg bare dovne, nørde og strikke – sådan som søndage helst burde være. Go’ søndag til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Girly Friday