Dagens outfit: Pink cat lady

Sysler

siri-tollerod2Hejsa på bloggen! Jeg er lidt stille på bloggen for tiden, og det skyldes (som sædvanlig) lidt travlhed. Jeg har meget at se til på arbejde i disse dage, hvilket betyder, at det sejler lidt på hjemmefronten – så i dag har dagen været dedikeret til rengøring og lidt juleoppyntning. I morgen står den på julebag, og jeg har blandt andet købt 1 kilo (!) smør, fordi der skal bages MEGET – blandt andet brunkager og vanillekranse som jeg også bagte sidste år.

Nu vil jeg dog kaste mig i sofaen og strikke lidt, det skal jo også nås 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink cat lady