Dagens outfit: Spring in the rain

(gårs)Dagens outfit: Sparkly & grey

 photo outfit_191214_1.jpg photo outfit_191214_2.jpgStrik fra Benetton, paillettrøje fra Notion 1.3, bukser fra Custommade, clutch fra Balenciaga, pumps fra Bershka. Læbestift er NARS Audacious Lipstick i “Claudia”

De sidste par dage har ikke ligefrem budt på meget computertid for mig, så derfor kommer dette indlæg sent lørdag aften. Vild ungdom, hva’? 😉

Outfittet er fra i går, hvor jeg var på Hanzō med mine tre søstre, og det var virkelig rart og hyggeligt, selv om en rimelig hård uge havde sat sit præg på mig, og jeg tog ret tidligt hjem! I dag var reserveret helt og holdent til tid med hr. kæreste, så vi tog ud for at shoppe lidt gaver, så Hobbitten, var i Tivoli og sluttede af med pizza hjemme på sofaen. I morgen er planen at rydde op i mit walk-in og pakker gaver ind – og så hører jeg lige i min høresnegl, at niece nr. 2 er på vej, så jeg må nok heller få strikket det babytæppe, jeg er i gang med, færdigt!

En af jer bad forresten om at se paillettrøjen uden noget over, og det får I så her 😉 Har i forresten set, at Miley Cyrus har haft Malene Birger-versionen af denne trøje på? Det, synes jeg, er ret cool!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

 • Lyder som om du har haft en dejlig dag! Elsker simpelthen den trøje, ville ønske at den var min! :-*

  NelliesCloset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  …og mange tak for det 🙂 hvordan synes du den er størrelses mæssigt? Du har overbevist mig om at købe den til mit nytårsoutfit, thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes, den er lidt lille i størrelsen. Jeg har den i xs, og den er liiidt stram om halsen og armene, og jeg synes ellers ikke, at jeg er tyk lige dér 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det outfit er SÅ pænt!

  Men kradser den der paillettrøje egentlig? Har en pailletnederdel, uha, den er ikke rar at sidde på en hel dag…..

  mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Mette,
   Den er med fór, så den er faktisk rigtig rar at have på 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Spring in the rain