En favorit i juleklæder

Haps! Lækre honningkagesnitter

 photo honningkagesnitter.jpgHonningkagesnitter er uden tvivl min favorit, når det kommer til julebag. De kræver godt nok en del arbejde (egentlig er det også strengt, at jeg poster denne opskrift, når den skal slås op minimum en måned inden, den skal bages!), men det er alt besværet værd, for de smager SÅ godt. Jeg tror muligvis ikke, at jeg kan vende tilbage til købeversionerne, når nu jeg har smagt den hjemmebagte version 😉

Opskriften er lavet efter Meyers, og I finder den HER. I må meget gerne linke til jeres favorit, når det kommer til julebag, for jeg tror, at jeg skal bage igen næste weekend 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit i juleklæder