Glædelig jul!

Recap 2014: Januar, februar og marts

Jeg håber, I har haft en formidabel jul! Selv har jeg hygget mig noget så gevaldigt – både med hr. kærestes familie her på Amager og med min egen familie i Svendborg. Jeg fik virkelig mange fine gaver – den vildeste kan I se på Instagram – og virkelig lækker mad. Og så fik jeg endda mandelgaven! Så kan man vist ikke bede om mere 😉

Traditionen tro vil jeg lave et praktisk og kvadratisk tilbageblik på året, der er gået. Here we go!

 photo januar2014.jpgJANUAR: Jeg hoppede ind i det nye år i en guldfarvet Rützou-kjole. Jeg tippede om rar vinterfoundation. Jeg så allerede frem til, at lyseblå blev en af de mest trendy forårsfarver. Jeg var absolut besat af denne printede cardigan – gerne sat sammen med andre prints. Jeg var forelsket i perleøreringe. Jeg blev bidt af at strikke. Jeg var på den skønneste tur til Paris. Jeg fik sort gulv i køkkenet og tyede til Pinterest for lidt indretningsinspiration. Jeg delte mine rare, mintgrønne beautyfavoritter.

 photo februar2014.jpgFEBRUAR: Jeg købte det sejeste sæt med diamantprint på udsalg. Jeg peppede krydderihylden op. Jeg hapsede også en cool coatigan på udsalg. Jeg drømte om den pæneste kyssemundskjole. Jeg fejrede 5 årsdag med hr. kæreste i vinterhvidt. Jeg viste min fødselsdagønskeliste. Jeg var (og er stadig) besat af palmeprint. Jeg lavede lækker wokmad. Jeg kiggede på flotte taske i aquafarver.

 photo marts2014.jpgMARTS: Jeg strikkede til niece nr. 1, der kom til verden i starten af marts. Jeg savlede over leopard-Bircks fra Senso. Jeg fortalte lidt om, hvordan jeg mikser prints. Jeg jublede over, at Vichy Dermablend endelig kom til Danmark. Jeg blev 28 år gammel. Jeg købte en sej nederdel med palmeprint. Jeg bagte Malteser-cupcakes. Jeg strikkede en babycardigan med prikker. Jeg købte fine sandaler fra Yvonne Koné.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!