Recap 2014: Januar, februar og marts

Sofakartoflen opgraderer

 photo loungewear.jpgSengetøj fra Normann Copenhagen // Plaid fra HAY // Sweatshirt fra Magasin // Bukser fra Moshi Moshi Mind // Te fra Pukka // Duftlys fra Karmameju // Pude fra Aiayu // Cashmerestrømper fra COS // Hjemmesko fra UGG // Rensesvamp fra My Konjac Sponge // Deep Sleep Pillow Spray fra This Works // Øjenmaske fra Holistic Silk // Kale-sweatshirt fra Suburban Riot

For mig er der nærmest ikke noget bedre end en hel dag uden planer. En dag, hvor jeg virkelig kan få lov til at sove længe, bare chille og sumpe, og hvis jeg også kan få klemt en lur ind, så er det bare helt perfekt. Nogle mennesker (*host* hr. kæreste *host*) springer op fra sengen senest klokken 9 og skal have “noget ud af dagen”, men for mig er det altså helt legalt ikke at lave dagens gode gerning 😉

I det nye år drømmer jeg derfor om at opgradere mit “hjemmetøj”, for jeg sjosker altid rundt i det samme par bukser og en eller anden forvasket T-shirt. Ovenstående ting måtte i hvert fald gerne flytte ind hos mig, så jeg kan slappe af med stil 😉

Er der andre sofakartofler derude, der har lidt “stiltips”, de vil dele?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

8 kommentarer

 • Mille

  Det lyder som her hjemme 🙂 Jeg er begyndt at købe gamasher til hjemmebrug, (evt med mønster til en “mønster-mixer” 😉 )SamsøeSamsøe tanktoppe og så køber jeg Magasin´s herre lambswool på tilbud…Det er perfekt for hvis man lige skal ud at handle eller der kommer uventet besøg, så er man “påklædt” og fanges ikke I nattøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som et smart “hjemmeoutfit” – 1000 tak for tip 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har købt en heldragt (med batman-logoer på samt ører) i Primark sidst jeg var i London – det kan anbefales! I virkeligheden ville jeg elske en ægte One Piece, men batman kostede kun 7 pund….. Pointen er dog, at det er rigtigt rart med sparkedragt i voksenstørrelse, når det skal chilles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En onesie lyder også SÅ rar, men hr. kæreste er virkelig ikke fan :S Jeg er så heller ikke fan af, når han går rundt i lange underbukser. Not sexy! 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte G.C.

  Din blog gør mig simpelthen altid i så godt humør. Jeg er vild med din brug af farver, både tøj, indretnings og blog-mæssigt. Desuden er dine collager super inspirerende! Så egentlig ville jeg bare sige, tusinde tak for en fantastisk blog! Og rigtig godt nytår!! mvh. en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Jeg blev virkelig glad, da jeg læste din søde besked 🙂
   Godt nytår!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er simpelthen så vild med det her indlæg 🙂 Når jeg tænker på hvor meget jeg elsker at være i min sofa og hygge, og er det fedt med et indlæg til noget man gør, i stedet for tøj til en galla man ikke lige går til (ikke at det ikke også er dejligt at drømme).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret, Cecilie 🙂 Og tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2014: Januar, februar og marts