Søndagssang: Amber - The More You Get Into It

Chicken katsu curry

 photo chickenkatsucurry_1.jpg photo chickenkatsucurry_2.jpgWagamama-fans kender med garanti denne ret 😉 Når jeg selv spiser på Wagamama, foretrækker jeg deres lækre nudelsupper, men denne kyllingret plejer at være et hit blandt mine medspisere, and what’s not to like? Sprød, paneret kylling, krydret karrysauce og fluffy ris. Yum!

For nylig faldt jeg over opskriften på chicken katsu curry HER, og da det ikke så særligt svært ud, gav jeg mig i kast med retten – og den var et hit hos både mig og hr. kæreste 🙂 Jeg har serveret retten med lynsyltede grøntsager, som I finder opskriften på HER. Og et lille tip: Næste gang fordobler jeg mængden af karrysauce, men jeg er altså også en sovsegris 😉

4 kommentarer

 • Oh my, hvor ser det overdrevet lækkert ud! Hvis ikke selv jeg får det lavet, så skal jeg vist prøve det næste gang på Wagamama 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  OMG! Hvor ser det lækkert ud! Gid jeg var lige så god og tålmodig i et køkken som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det tager faktisk ikke så lang tid at lave denne ret, så det er bare med at komme i gang 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Amber - The More You Get Into It