Pink + glasses

Dagens outfit: Dark leather

 photo outfit_280115.jpgJakke fra Notice, cardigan under fra Uniqlo, top fra H&M, nederdel fra Selected Femme, sko fra ALDO, taske fra Yvonne Koné.Læbestift er Maybelline Color Drama Velvet Lip Pencil i “Berry Much”

De sidste mange gange har jeg kombineret denne jakke med bordeaux – se selv HER og HER – og det er altså bare en favorit. Måske man dog snart burde ryste posen bare en smule? 😉 Hvis det bare var lidt mere forårs-agtigt i vejret, så var jeg klart hoppet i et outfit a la dette.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Lærke Rohde

  Hvor er læbestiften købt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Lærke
   Du kan købe Maybelline i Matas og de fleste supermarkeder 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink + glasses