Meget apropos...

Dagens outfit: Leopard + bordeaux

 photo outfit_070115_1.jpg photo outfit_070115_2.jpgBlazer fra Vero Moda, kjole fra Ganni, støvler fra By Malene Birger, taske fra Gucci. Læbestift er Maybelline Color Drama Velvet Lip Pencil i “Berry Much”

Mørke læber – jeg synes, det er så pænt, men også lidt svært at bære… Men der er jo ikke andet for end at hoppe ud i det 😉 Så kan man jo passende matche med en blazer, så det ikke falder helt ved siden af… Er I til mørke læber?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Maria

  Personligt er jeg ikke til god med mørke læber – lyst hår, lys hud og blå øjne og jeg blir hurtigt meget bleg og gennemsigtig, synes jeg. Især om vinteren. Men WOW. Det klæder dig det her! Go for it med de mørke læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mørke læber er svære, ja! Tak for de søde ord 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget apropos...