Søndagssang: Mew - Special

Dagens outfit: Melted

 photo outfit_270115.jpg
Cardigan fra Stine Goya, sweatshirt fra Moss Copenhagen, kjole fra Ganni, støvletter fra By Malene Birger, taske fra Yvonne Koné. På læberne har jeg Melted Liquified Long Wear Lipstick i “Melted Candy” fra Too Faced.

Rosa og leopard i ét og samme outfit – det er nok derfor, jeg smiler så stort på billedet her 😉 Desuden er jeg pænt glad for den nye lancering fra Too Faced, som er en flydende læbestift – fine farver og fantastisk holdbarhed. Den er udsolgt i min farve, men den koralfarvede virker også meget fin 😉 Generelt er der så mange nye, lækre lanceringer på læbeproduktsfronten, men det får I i et andet indlæg 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mew - Special