Dagens outfit: Leopard + bordeaux

Dagens outfit: Rosa

 photo outfit_080115.jpg photo outfit_080115_1.jpg photo outfit_080115_2.jpgKjole fra Ganni, højhalset kjole fra H&M, sko fra Aldo, taske fra Gucci. Ur fra IWC, rødt armbånd med diamant fra Line & Jo, spids ring fra Vilde Kaniner x Jane Kønig, art deco-ring og pink ring fra Julie Sandlau x Pieces, øjering fra Carré. Neglelak er Gel Lacque i “Like A Lady” fra L’Oréal Paris med “Luxe Touch” fra FNUG på ringfingeren, læbestift er Pamplemousse fra Bourjois

 Så får I endelig min nye Ganni-kjole at se in action 🙂 Selv om kjolen er ret forårsagtig, så synes jeg nu alligevel, den fungerer meget fint med noget højhalset under – men jeg glæder mig nu også til, at jeg kan style den til forår og sommer 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

8 kommentarer

 • Julie B.

  Hvor er den bare fin med højhalsede under! Virkelig god styling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Meget off topic men; Din stribede kjole fra Other Stories, hvad størrelse har du den i? Og hvor høj er du?
  Du er forresten meget fin i det outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har den i str. 34 og er 152 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ih hvor er den god til dig! Jeg kan tydeligt huske jeg for lang tid siden så dig i den kjole og ønskede jeg havde råd til den. Nu fandt jeg den så på Asos på udsalg – KUN min str tilbage og det var den sodste! Elsker når det sker! Har du egentlig været glad for den? Får du den brugt? Mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har været rigtig glad for min og bruger den en del – den bliver du glad for 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Åh nu kom kjolen, og den er så fin – og du har jo stylet den så fedt! Glæder mig til at bruge den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Håber, du bliver glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Leopard + bordeaux