Recap 2014: April, maj og juni

(gårs)Dagens outfit: White, black & silver

 photo outfit_311214_1.jpg photo outfit_311214_2.jpgHårbånd fra Zara, kjole og jakke fra H&M, sko fra Black Secret, strømpebukser fra Gina Tricot, taske fra Gucci

 Lige nu står den på cola, slik, chips og pizza i lang baner, men i går stod den på fest, champagne, lækker mad og dejligt selskab – nytår kunne ikke have været mere perfekt og festlig 🙂 For mit vedkommende blev nytår fejret på Islands Brygge med en flok venner, og det var SÅ hyggeligt – og tilmed med den mest fantastiske udsigt til fyrværkeri 🙂

Her ser I, hvad jeg havde på – der blev ikke indkøbt noget nyt til lejligheden, men det behøver man jo heller ikke for at være festligt klædt på 😉 Meget apropos festlig, så vil jeg virkelig anbefale denne eyeliner med sølvglitter fra The Body Shop – den er virkelig pæn og tilmed nem at bruge. Det er bestemt ikke sidste gang, den bliver brugt til fest 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2014: April, maj og juni