(gårs)Dagens outfit: White, black & silver

Longing for spring

 photo hm-news-startjanuar.jpgFrakke med fugleprint // Sweatshirt med V-udskæring // Rullekravekjole // Mønsterstrikket cardigan // Gul blondekjole 

Det kan godt være, det ikke er forår udenfor, men det er det i den grad, når man besøger H&M’s webshop! De har lige fået en masse varer hjem, som er meget Maria’ske i pink, rosa og gul, og selv om jeg ikke shopper online hos H&M så tit (foretrækker de fysiske butikker), så overvejer jeg alligevel at klikke disse ting hjem. De er jo SÅ fine!

6 kommentarer

 • Julie

  Hvor er det pudsigt! Jeg har lige været inde og shoppe, og tænkte øjeblikkeligt på dig, da jeg så den gule kjole – tænkte mon ikke du finder dine neon-tendenser frem igen i det nye år? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine farver 🙂 Og er vild med fugle frakken og den gule kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej.
  I en af dine tilbagebliks-indlæg, kunne jeg se at du sidste år besøgte Paris i januar måned. Min kæreste og jeg havde egentlig droppet tanken om at tage dertil i februar, fordi vi kom frem til at det nok mere var et sted man skulle tage til i forår / sommer. Men efter at have læst dit indlæg er jeg blevet i tvivl. Kan det anbefales at tage dertil i vintermånederne.? Tak for en god blog. Vi Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Ida,
   Nu kan jeg jo ikke forudsige vejret, men vi var der i januar, og der var vejret virkelig godt 🙂 Solen skinnede, og man kunne gå uden handsker og med åben frakke – man kunne endda finde solbrillerne frem 🙂 Så det var virkelig en skøn tur til Paris – og så er der jo udsalg 😉 Men ja, det afhænger meget af vejret, men jeg synes sagtens, man kan tage til Paris i vintermånederne 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: White, black & silver