End of the year... Beginning of the year...

Recap 2014: April, maj og juni

Jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år 🙂 Her på bloggen fortsætter tilbageblikket på året, der er gået. I kan se recap fra januar, februar og marts HER.

 photo april2014.jpgAPRIL: Jeg strikkede nude og neon blebukser. Jeg hapsede yndlingskjole fra Baum und Pferdgarten med stor besparelse. Jeg drømte om ananas i indretningen. Jeg lavede butter chicken. Jeg fortalte om verdens bedste bodylotion. Jeg svøbte mig i blonder. Jeg drømte om en bænk i vores karnap. Jeg kreerede hjemmelavede flødeboller. Jeg shoppede sygt seje sneakers med palmeprint.

 photo maj2014.jpgMAJ: Jeg havde et favoritoutfit aka hverdagsuniformen. Jeg tippede om sindssygt lækkert duftlys. Jeg hoppede i nye striber. Jeg strikkede en fin cardigan til min niece. Jeg shoppede flot top med stjerner. Jeg spenderede kassen på luksuriøs hudpleje. Jeg så frem til en skøn sommer med et tilbageblik på tidligere sommeroutfits. Jeg fik fingre i lækre shorts i pastel og neon. Jeg var også besat af neon på neglene.

 photo juni2014.jpgJUNI: Jeg iførte mig falsk, flettet hår. Jeg kombinerede blonder og pailletter på en regnvejsrdag. Jeg var besat af neongule sandaler. Jeg shoppede bukser i børneafdelingen. Jeg funderede lidt over det med morgenmad. Jeg fandt et fint sæt i Gina Tricot. Jeg kiggede på pæne tasker på udsalg. Jeg fandt de sejeste leopardprikkede shorts. Jeg var vild med peplum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

End of the year... Beginning of the year...