Dagens outfit: Partisan + striber

Søndagssliders @ Madmanifesten

 photo soendagssliders.jpgHr. kæreste har over jul og nytår slebet og malet bordplade i køkkenet, og det har betydet, at vi har levet af takeaway eller spist ude – og i den forbindelse slog vi i søndag et smut forbi Madmanifesten. Nu har vi boet på Amager i over to år, og jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke har været forbi før nu, for det er et virkelig hyggeligt sted, der laver lækker mad.

Hver søndag har de søndagssliders, og OMG det var godt! For 145 kroner kan man vælge tre sliders – og der er altid 5-6 slags at vælge mellem – og så får man fritter og aioli til. Jeg valgte en cheeseburger, en meatball og en vegansk med bønne/rodfrugtbøf og avocado, mens hr. kæreste valgte det samme, men dog skiftede den veganske ud med en sloppy joe 😉 Hvis I synes, det ser lidt nærigt ud med fritterne på billedet, så kan jeg oplyse, at man kunne bede om flere, når der var spist op. Super service! Og tjek lige fritter til mayo-ratioen, det er et sted efter mit hjerte 😉

Hvis I som mig er fan af sliders, så skal I altså slå et smut forbi Amager til søndagssliders. Der er også åbnet en decideret sliders-restaurant på Nørrebro, som jeg også snart må besøge. Er der andre slidersentusiaster derude?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Partisan + striber