Video: London-haul!

Denim shirt

 photo denimshirt.jpg1. Gina Tricot // 2. Vero Moda // 3. H&M // 4. Lee // 5. Zara // 6. Boohoo

Det er ikke til at komme udenom, at denim bliver forårets helt store tendens – og der er frit valg på alle hylder, når det kommer til beklædningsdele, snit, farver og vaske. Jeg skal helt klart have mig en denimskjorte. Jeg plejede at have en fra Gina Tricot – som I kan se HER – men jeg må have solgt den, for den er i hvert fald ikke til at finde… Hvordan har I tænkt jer at inkorporere denne sæsons denimtendens i din garderobe?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Jeg er helt vild med denimskjorter! Efter 1,5 år har jeg endelig fået anskaffet mig en ny, eftersom min gamle var forsvundet en dag 😛

  NelliesCloset

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min er også forsvundet, så jeg må have mig en ny!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denim er altid fedt. Og der er masser af gode kombinationsmuligheder, så det er jeg i hvert fald all-in på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Denim passer jo til alt, så ja, det er med at gå all-in 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: London-haul!