The Notebook

Empties #1

 photo empties_no1_blog.jpg
Så er det blevet tid til endnu en video, og den handler om produkter, jeg har brugt op på det seneste. Jeg plejer at skrive et indlæg om det, men jeg tænker, at det er hurtigere tale løs på video 😉 I hope you like it!

Produkter nævnt i videoen:
Palmolive Mediterranean Moments Shower Gel
– Jeg kan ikke finde olien, men produkter fra Sebamed kan købes HER
Aderma Shower OilAderma Creme
– Trilogy-produkter kan købes HER
Australian Body Care Facial Wash
Murad Resurgence Renewing Cleansing Cream
The Konjac Company Co Sponge Puff with bamboo charcoal
Burt’s Bees læbepomade med mangoACO læbepomade
Medik8 Hydr8 B5 Serum
Bourjois Healthy Mix Foundation

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Julie

  sød video, og rigtig god idé! Jeg tænker på om du havde lyst til at lave en video, hvor du fortæller om dine skønhedsrutiner morgen og aften? Og så tror jeg faktisk godt man kan få Borjois (staves?) i Magasin Kgs Nytorv…? Men måske husker jeg forkert. Har du lavet en neglevideo nogensinde? Tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak 🙂 Man plejede at kunne få Bourjois i Magasin, men det udgik desværre… Må tjekke, om de har fået det igen! En neglevideo er noteret – det har jeg ikke lavet endnu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Notebook