Meget apropos

Nice lace

 photo nice-lace.jpgOrange sæt / Sort sæt

Jeg vil lige tippe jer om dette fine sæt, som lige er kommet online hos H&M, for det er altså virkelig fint. Det har været i butikkerne et stykke tid, for jeg har selv købt sættet til venstre – det fremgår ikke så tydeligt på billederne, men kombinationen af de nude blonder og den skrigende orange/koral er altså supersmuk. Er man lidt mere farveforskrækket er det sorte sæt nu også fint. Og så endda til H&M-priser. Så bliver det ikke bedre!

4 kommentarer

 • Ej hvor er det fint! Jeg havde nu egentlig bestemt mig for købe-udnødvenige-ting-stop i februar. Men det kan da godt være jeg er nødt til liiiiiige at bryde det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det her vil jeg helt klart ikke kategorisere som unødvendige ting 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det pænt!! Det sorte kunne jeg godt finde på at hive med hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig så fint 🙂 Måske jeg også skulle hapse det sorte…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget apropos