Vintergæk

Planter i mit hjem

 photo plantshome_1.jpgBakker fra HAY, hvide potteskjulere fra Kvickly, rilet potteskjuler fra Søstrene Grene. Kaktusser fra Bristol Blomster og sukkulent fra Bringstrup Blomster

 photo plantshome_2.jpgFingerfilodendron og hvid krukke fra Amager Planteland

 photo plantshome_3.jpgPotter fra IKEA, lilla sukkulent fra Bristol Blomster og grøn sukkulent fra Kvickly

 photo plantshome_4.jpgKaktus fra Bristol Blomster, kaktusurtepotteskjuler fra Søstrene Grene, fingerfilodendron og glaskrukke fra Amager Planteland

 photo plantshome_5.jpgLille plante, kaktus og urtepotteskjulere fra Bristol Blomster, sukkulent fra isblomsten (jeg husker desværre ikke, hvor dens potte er fra – fandt den på loftet), marmorkugle fra Søstrene Grene og mini Lyngbyvase

 photo plantshome_6.jpgTørret hortensia – i sin tid købt frisk hos isblomsten

 photo plantshome_7.jpgKaktusser og urtepotteskjulere fra IKEA, sukkulent fra Bristol Blomster og klinker fra Søstrene Grene

Inspireret af Homesicks superfine indlæg om planter i hjemmet tænkte jeg, at jeg ville vise mine stueplanter frem 🙂 Min mor har virkelig grønne fingre, så jeg er vokset op i et meget grønt og frodigt hjem, og selv om jeg ikke selv har lige så grønne fingre som min mor, så elsker jeg at fylde mit hjem med grønt.

Som I nok kan ane, så har jeg en forkærlighed for kaktusser, sukkulenter og fingerfilodendroner. De er superdektorative, og – meget vigtigt! – nemme af passe og pleje. Vi har også et oliventræ, et citrustræ og et bonsaitræ, men især de to førstnævnte er pt. ikke så fotogene, da vinteren er lidt hård ved dem 😉 Homesick-indlægget har nu inspireret mig til at ville shoppe både pengeplante og eucalyptus 😉

Hvilke planter står hjemme hos dig?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintergæk