Tips til Rom

Søndagssang: Ellie Goulding – Love Me Like You Do

FSOG OSTKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Det er en grå og trist søndag i mere end én forstand… Jeg henviser selvfølgelig til de forfærdelige begivenheder, der har udspillet sig i København det seneste døgns tid.

Hr. kæreste og jeg var på vej hjem fra et besøg hos mine forældre i Svendborg, da nyhederne om skyderi på Østerbro tikkede ind, og der blev meget eftertænksomt stille i bilen. I går havde hr. kæreste og jeg faktisk seks års-dag, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg har fundet mig én, der elsker mig, selv om jeg ikke ligner ham i udseende, selv om vi har vidt forskellig baggrund, og at vores syn på livet indimellem clasher, så lader vi vores kærlighed til hinanden overskygge det, der gør os forskellige, og vi fokuserer på det, vi har tilfælles. Kærligheden, tolerancen og anerkendelsen af, at selv om vi ikke tænker og tror ens, så kan vi sagtens leve sammen i fred og fordragelighed. I går stod det virkelig klart, at det er værdier, vi skal holde fast i!

6 kommentarer

 • Jane

  Smukt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Super smukt og godt skrevet. Det kunne ikke siges mere klart – vi skal leve sammen i kærlighed, selvom vi langt fra er ens.

  Luna <3
  http://www.lunalove.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  Hvor er det bare smukt skrevet og siger så meget om dig og din “stemme” på bloggen: personlig og så sødme-fuld, og så intelligent, at det på ingenmåde bliver falsk, pladderromantisk, glansbillede-agtigt eller se-mig, som mange blogs desværre er.
  – præcis derfor, det stadig er og bliver min yndlingsblog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til Rom