Lunch @ Dinner

5 favoritter i februar 2015

 photo 5-faves-feb-2015-blog.jpg

Først og fremmest så vil jeg gerne sige 1000 tak for al den søde respons, som jeg har fået på mine videoer 🙂 Det giver bestemt blod på tanden til at filme og redigere flere videoer. Faktisk så elsker jeg at redigere, og min praktikantvejleder på journaliststudiet mente da bestemt også, at jeg burde lave tv og ikke være skrivende – men jeg vil altid elske at skrive, men det udelukker jo ikke, at jeg også kan være skærmtrold i ny og næ 😉

Produkter nævnt i videoen:
REN Flash Rinse 1 Minute Facial
Omorovicza Thermal Cleansing Balm
ghd Eclipse
Bøger af Ben Aaronovitch
– Tasken fra Miu Miu er fra en tidligere sæson. Du kan bl.a. købe Miu Miu-tasker hos MyTheresa

I kan se se haul-videon, jeg omtaler i videoen HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Nanna

  Dit nye hår er så fint! 🙂 Er din page egentlig klippet sådan lidt skrånet så det er lidt kortere bagved eller hvordan? Jeg overvejer nemlig selv at få klippet en lang page, så ville lige høre hvordan dit er klippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Ja, det er en smule længere fortil end bagtil. Kan kun anbefale dig at hoppe ud i en lang page/lob 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine øjenbryn er SÅ pæne, Maria. Har du lavet en youtube om dem på et tidspunkt? Kunne ikke lige umiddelbart finde det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Maria
   1000 tak for de søde ord 🙂 Jeg får ordnet mine bryn hos Beauty Avenue, http://www.beautyavenue.dk/, hvor jeg har gået i over tre år nu. Det er det bedste sted at få ordnet bryn! Derudover tegner jeg dem også op med diverse produkter. Det vil jeg lave en video om på et tidspunkt. Tak for forslaget 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch @ Dinner