Coat it

A year ago…

 photo recap-april-2014.jpgMarts har ikke ligefrem budt på en væld af outfits, da jeg pretty much kun har haft outfits på, som I har set før (ja, det sker!). Men i april skal det være anderledes! Og jeg starter lige med at kigge mine oufits fra april 2014 igennem, for der er da godt nok en del ting, der skal graves frem igen, kan jeg se 😉 Og så læg da lige mærke til, at jeg i slutningen af april havde bare fødder i sandalerne! Lad os satse på, at jeg kan gøre det igen om en måneds tid – og så glemmer vi lige, at min mor kunne rapportere om masser af sne og winter wonderland på Fyn her til morgen. Yikes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coat it