Fun in the sun

Birthday wishes 2015

bday-wish-20151. Bits and Bobs Colour-glasæsker fra HAY // 2. Donutdate hos The Donut Shop // 3. Armbånd fra Anni Lu // 4. Plakat fra By Garmi // 5. Sip cup fra Studio Arhoj // 6. Mumi-skål fra Arabia

I næste uge har jeg fødselsdag, så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele min beskedne ønskeliste for i år 😉 Til jul nåede jeg faktisk ret godt til bunds i min ønskeliste, så der er få, men gode ting på den i år. Sidste år fik jeg en ring af mine søstre – som faktisk var på sidste års fødselsdagsønskeliste – og den har jeg gået med hver eneste dag siden, så især Anni Lu-armbåndet ville falde i god jord 🙂

Ellers står den på fine boligsager og rare donutdates – det skal man heller ikke kimse ad 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun in the sun