Birthday wishes 2015

Dagens outfit: Forårssneakers

 photo outfit_040315_1.jpg photo outfit_040315_2.jpg photo outfit_040315_3.jpgTop fra H&M, cardigan fra Ganni, bukser fra H&M, strømper fra & Other Stories, sneakers fra Adidas, taske fra Miu Miu. På læberne har jeg Provocalips “I’ll Call You” fra Rimmel, og neglelakken er Gel Effect Nail Polish i “Covent Garden Place” fra Nails Inc.

Som tidligere nævnt er jeg gået lidt død i min vintergarderobe, så det er ikke blevet til så mange outfit-indlæg på det seneste. Men så fik jeg lige købt et par nye sneakers, og så genfandt jeg lysten til et dagens 🙂 Jeg endte, som I nok kan se, med at købe de hvide Stan Smiths, og jeg er SÅ glad for dem!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Lille

  Å så deilig med et ordentligt forårsantrekk 😀 Takk for god inspirasjon til å få brukt den topp, jeg har den også, men den henger desverre bare på sin bøyle i mitt walk-in..Beste hilsner fra leser i stadig kolde Norge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Dejligt, at du læser med fra Norge. Mon ikke foråret er på vej der også? 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes 2015