Video: Besat af bryn?

Dusty Rose

 photo rockin-rose.jpgBlazer fra J. Lindeberg, bluse fra InWear, taske fra Valentino, sneakers fra Adidas, bukser fra H&M, kjole fra Filippa K, neglelak fra Nails Inc., kashmerestrømper fra & Other Stories

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker rosa – især den lidt støvede variant. Det startede med denne cardigan, og min kærlighed til den skønne nuance er ikke blevet mindre. Denne kjole har været et af vinterens bedste køb, og senest er Adidas-skoene og strømperne tilføjet – i kan se dem på HER. Strømperne er en dejligt ekstravagant hverdagsluksus, og jeg er hooked!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Besat af bryn?