Turtleneck dress

Fun in the sun

 photo sunglasses_2015.jpgPink glittersolbriller fra Miu Miu // Leopardprikkede solbriller fra Illesteva

Jeg har altid været en person, der “bare” har købt billige highstreetsolbriller, men efter at have investeret i et par Illesteva-solbriller sidste år, kan jeg godt se meningen med at spendere lidt ekstra på den front 😉 Derfor drømmer jeg om at købe et af ovenstående par, som er noget af et statement – jeg har rigeligt med klassiske modeller, så nu skal der skejes lidt ud 😉 Der er desværre ikke liiige finanser til begge par, da jeg prøver på at spare bare en smule op til vores kommende USA-tur, så hvilket par skal jeg vælge: De glitrede eller de leopardprikkede?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Jeg siger glitter! Jeg elsker Miu Miu’ernes form, og selv om jeg er vild med leo, så går glitter alligevel til endnu mere. Og så er de jo bare fuldstændig fantastisk over the top! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, hælder også pt. mest til de glitrede 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turtleneck dress