Søndagssang: Natasha Bedingfield - Unwritten

Lidt London-tips

 photo london-pics-2015.jpgI starten af februar var hr. kæreste og jeg en tur i London, og da vi begge har været i London mange gange før (dog ikke sammen), så stod den altså ikke på klassisk sightseeing, men mere masser af lækker mad og bare vandren rundt og nyde byen 🙂

Men her får I alligevel lidt tips – som I kan ane på billedet, så er det mestendels mad 😉

* Mad fra alle verdenshjørner: Besøg Real Food Market, der ligger lige bag Royal Festival Hall. Der er fyldt med stande med virkelig lækker mad, og de er gavmilde med smagsprøverne 😉 Derfor er det dog stadig svært at vælge mellem lækker pasta, hjemmelavede pølser, koreanske risretter, japanske burgere mm. Slut af med en lækker kop kaffe og en kage fra en af de mange LÆKRE stande. Husk at hæve kontanter inden. Tjek åbningstider HER. Det ligger lige ved floden, så man kan vandre kalorierne af langs floden bagefter 😉

* Fish & chips: Det er nærmest et must at få sig en omgang fish & chips. Jeg kan varmt anbefale Golden Union i SoHo. Interiøret er ikke det mest fancy, men fint og american diner-agtigt, men det er jo ikke det, det handler om: Det handler om maden, og den er god 🙂 Store portioner og veltilberedt fisk. Og man kan vælge forskellige slags fisk. Harrods har også en god omgang fish & chips, men det er en del dyrere. Læs mere om det i min tidligere London-guide HER.

* Fransk/asiatisk fusionsmad. Vi spiste middag på Maze, der er Gordon Ramsays fransk/asiatiske restaurant med en enkelt Michelin-stjerne. Der er en set menu til en ganske rimelig pris. Vi spiste også frokost på Dinner, som du kan læse mere om HER.

* Et must i London. London er lig med Pret – eller Pret a Manger, som det vel egentlig hedder. Perfekt til hurtig frokost, morgenmad eller aftensmad. Eller bare en lille snack.

* Give me some dim sum: Opium ligger godt gemt væk i Chinatown. I skal gå hen til en jadegrøn dør, hvor der står en dørmand. Han hører så ad, om der er plads, og så bliver i allernådigst lukket ind. Stedet byder på et perfekt miks af cocktails og dim sum i afslappede, cool omgivelser.

* Museum og mad: Hvis det er muligt, så læg din museumsdag om tirsdagen, og tag til South Kensington, hvor du blandt andet finder museer som Victoria and Albert Museum, Science Museum og Natural History Museum. Hver tirsdag er der nemlig et Farmers Market inde i gården på det lokale universitet, hvor man kan købe superlækker mad. Det summer med masser af studerende, der køber frokost. Jeg fik en superlækker suppe, som man selv kunne “mikse”. Ammenam!

* Vi boede:Lancaster London, der var ret pricey. Men det er hoteller i London generelt. Det lå supercentralt, og værelserne var fine og rene, og servicen supergod. Hr. kæreste havde 30-års fødselsdag, og der var sørget for balloner og kage på vores værelse.

* Shopping: Jeg elsker området omkring Covent Garden. Der er en Mumi-butik, just sayin’ 😉 For luksusshopping er Bond Street et must. Og skal herren ekviperes, så er Jermyn Street stedet, hvor du kan besøge Floris og købe lækker barbersæbe. Og smut forbi Turnbull & Asser og shop en lækker (og dyr!) skjorte. Og så er London altså bare gode til det med stormagasiner: Smut forbi Harrods og Harvey Nichols i Knigthsbridge og Selfridges og Liberty inde omkring Oxford Street-området. Når jeg er i London SKAL jeg også lige i Uniqlo og Muji. Og Boots og Superdrug – selvfølgelig! I kan tjekke min video med London-køb HER.

P.S. I bliver nødt til at se Lily Pebbles’ video, der er spækket med London-tips, ud. Hun er født og opvokset i London, så mon ikke hun ved, hvad hun taler om? 😉

2 kommentarer

 • Tak for fine tips, dem vil jeg glæde mig til at have med i tasken næste gang jeg smutter til London.

  /Wordjuggles

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt 🙂 Rigtig god tur!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Natasha Bedingfield - Unwritten