Endelig orden - nogenlunde da...

Pretty!

 photo vm-sequins_1.jpg photo vm-sequins_2.jpgJeg smuttede lige forbi Fisketorvet på jagt efter dette sæt, men de havde desværre ikke de lange bukser hjemme (til gengæld findes der også shorts og kjoler i samme stil), så jeg endte med et helt andet sæt 😉 Jeg kunne nemlig ikke stå for denne fine kimono og matchende shorts i peachy/pink med guldpailletter fra Vero Moda – er det ikke bare pænt? Det minder mig lidt om mit sæt fra Ganni – se det på HER og HER – og det bliver perfekt til sommer.

Kimonoen kan fås HER, mens shortsene endnu ikke er kommet online – til gengæld kan I også få en fin kjole eller top, hvis I er til det.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

17 kommentarer

 • Rikke

  Hov, den skal da også med mig hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Så sættet i går i Magasin på Kgs Nytorv, bare et lille tip! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, den er flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fordi prisen er så fin! Det var en helt anden pris jeg gav for den fra Ganni Jeg har spottet hos Maria, at der også findes matchende shorts til, men dem kan jeg ikke finde online (har I set dem nogen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Wauw den er virkelig fin!! er den mere cremefarvet end ferskenfarvet eller hvordan er farven i virkeligheden? Meget lyserød-lig eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har ikke modtaget den endnu, men melder tilbage med farve, hvis det er 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er kimonoen i størrelsen? Er den meget oversize, så man skal gå en størrelse ned?

  Hvor må dette sæt bare gerne være mit! Hvad gav du for shortsene? Jeg kan nemlig ikke finde dem :/

  Mvh. Simone
  http://www.simonebjerregaard.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er helt normal i str. Er normalt en xs/s og har taget den i xs 🙂 Mener, jeg gav 260 for shortsene 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ide 😉 Jeg har dog klikket en enkelt ting hjem. Da jeg så den fantastiske kimono fra Vero Moda hos hende her, måtte jeg altså eje den. Så nu er den på vej til mig, og jeg kan slet ikke vente med at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på bloggersdelight efter allerede at have set ovenstående sæt hos både hende her og hende her. Mainstream glitter for alle pengene, må man da sige. Men jeg kunne som dem ikke stå for det, da […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvordan er shorts’ne i størrelsen? og i længden på benene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg vil mene, at de er normale. Er normalt en xs og har også den størrelse. De er lårkorte på mig, men du kan jo justere længden alt efter, om de sidder i taljen eller nede om hofterne 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig orden - nogenlunde da...