Dagens outfit: TDF Tie-dye

Spar 20 procent på ASOS Petite

asos-petitSort kjole // Armygrøn kjole // Stribet kjole // Grøn kjole // Kjole med strutskørt // Kjole med bare skuldre // Denimskjorte // Pink trenchcoat // Mørkeblå turtleneckkjole

I dag og de næste to dage (til og med den 27. marts klokken 9) kan I med koden RIGHTFIT spare 20 procent på ASOS Maternity, ASOS Tall, ASOS Petite og ASOS Curve. Så kan vi, der ikke lige har den gængse højde og drøjde, shoppe løs 🙂

Selv har jeg browset ASOS Petite igennem – hej, jeg er 152 cm høj med korte arme og korte ben – og der er virkelig mange fine ting til både hverdag og fest! Jeg elsker dropwaist-kjoler, og især den armygrønne og stribede overvejer jeg kraftigt. Desuden er jeg stadig på jagt efter den perfekte denimskjorte, og denne fra New Look er måske et godt bud. Og så ved I jo, at jeg er besat af turtleneckkjoler, og denne fås i hele tre fine farver – siger det bare! 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • A

  Er lidt i tvivl om Asos størrelser, men er samme højde som dig. Hvilken str bruger du hos Asos? -hvis jeg må spørge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Selvfølgelig må du spørge. Jeg bruger str. 4 – str. 6, hvis det skal sidde lidt løst 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: TDF Tie-dye