Lidt London-tips

Video: Besat af bryn?

 photo bryn-part-1-blog.jpgJeg har længe gerne ville lave en video, hvor jeg taler om bryn, og nogen af jet har faktisk også spurgt ind til, hvad jeg gør ved mine bryn, så voila! Her er min første video om bryn 🙂 Ja, det virker måske lige en tand overkill at have lavet tre videoer, men jeg har åbenbart utroligt meget på hjerte, når det kommer til bryn, så jeg delte den ene video, jeg filmede, op i tre 😉

Den første video handler om, hvordan jeg får mine bryn threadet. Den næste video kommer op på onsdag, og den handler om min bryn-rutine. Jeg håber, at jer, der er lige så bryn-nørdede som mig, har lyst til at kigge med 😉

Produkter nævnt i videoen:
– Jeg får mine bryn threadet hos Beauty Avenue

6 kommentarer

 • Julie

  Eiii en clifhanger! Håber snart de andre videoer kommer 😀 Jeg er selv inde i en periode med massiv optagethed af brun. Det ses ved at jeg forsøger at gro dem ud efter en periode med Whigfield trendy bryn (f*ck). Men har heldigvis mange hår! Har købt et brynsæt fra Clarins (et mærke jeg troede var meget mormoragtigt, men hold nu fast det er gode produkter og fair priser). Jeg købte sættet på Escentual med rabatkode 20%. Det er med 3 brynfarver (genialt til day/evening), voks (genialt i forhold til brynmascara som jeg tidligere har brugt, mere naturligt med voks, og brynene bliver ikke “stive”). Sidst men ikke mindst en highlighter til huden under brynene (så nice at have med!!! En perfekt lyserød farve). Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg ejer faktisk heller ikke så meget Clarins, men jeg tror, de er ved at få sig lidt af et revival. Mange er i hvert fald vilde med deres nye læbeprodukter på Youtube 🙂 Næste video kommer op i eftermiddag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Super fin video – glæder mig til at høre mere om øjenbryn 🙂
  Jeg var selv i sidste uge forbi Beauty Avenue for en Brow Shape-session inkl. threading og farve af bryn. Et par dage efter fik jeg dog ‘udslæt’ over begge bryn i form af små bumser. Jeg tænker, at dette må være en overfølsomhedsreaktion overfor førnævnte threading. Har du hørt om andre, der har oplevet dette? Knopperne er ved at være væk nu, men ret træls, for var virkelig glad for min oplevelse derinde.. Mvh. Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Mia
   Det er en helt normal reaktion, som sker får de fleste efter første omgang threading. Det plejer de at fortælle, så det har de desværre nok glemt med dig. Øv! Men tag en snak med dem om det. Det burde kun være den ene gang, du reagerer.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så kom dine vidoer om øjenebryn – så fint hele vejen igennem. Baggrunden, dig og indholdet <3

  Jeg har lige et lidt mærkeligt spørgsmål: Sidder eller ligger man ned når man får ordnet bryn? Har en disksus prolabs og kan ikke sidde, men var så inde og kigge på deres hjemmeside og her så det faktisk ud som om at man ligger ned…hvilket ville være helt fantastisk for så kunne jeg få ordnet bryn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Man ligger ned. Det er faktisk superrart og dejligt afslappende 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt London-tips