Turban fra Missoni

(gårs)Dagens outfit: Brush in the rain

 photo outfit_140415_1.jpgCardigan fra Ganni, kjole fra Stine Goya, taske fra Boyy, sko fra Gina Tricot.

Selv om det var kedeligt regnvejr udenfor, så hoppede jeg nu alligevel i min nye, ferskenfarvede kjole fra Stine Goya, som jeg har savlet over HER. I en ideel verden (læs: hvis det ikke havde regnet og var ti grader varmere), så havde jeg klart stylet den uden cardigan og strømpebukser og med et par nye sko, som I vist ikke har fået set endnu. Hint: De er også leopardprikkede 😉 – men mon ikke der bliver rig lejlighed til det, når foråret engang er her for at blive?

4 kommentarer

 • Uh, hvor er den kjole fantastisk flot, Maria! Kan godt forstå du måtte nuppe den til din samling. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den er virkelig pæn til dig, kan godt forstå du landede på den! Jeg køber nok den sorte/guldprikkede udgave her næste måned – glæder mig! Kan du sige noget om hvordan den er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er ret normal i str. Jeg har den xs. Hvis du er mellem to størrelser, ville jeg tage den mindre, der er ret meget stræk i.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turban fra Missoni