Skønne skuldre

(gårs)Dagens outfit: Them shoes!

 photo outfit_200415_1.jpg photo outfit_200415_2.jpgTrøje fra Gina Tricot, bukser fra H&M, strømper fra & Other Stories, sko fra Valentino, taske fra 3.1 Phillip Lim. Læbestift er Rouge Edition Velvet i “Ole Flamingo” fra Bourjois

I fik en lille teaser HER, og nu får I lige et nærmere kig på mit seneste skokøb 😉 Jeg har jo længe drømt om et par rockstuds, specielt dette leopardprikkede par, og da de kom på superudsalg, så måtte jeg slå til. Er de ikke bare fine? Nu har jeg jo lyst til at købe flere par, det er jo det farlige ved rockstuds. Må hellere spare op til et par kitten-heels 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Katrine

  Hvor har du købt dem henne? De er for vilde 😀 Jeg drømmer lidt om de lyseblå til mit bryllup – synes det kunne være en meget skæg detalje under min enorme brudekjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Lige noget helt andet! Hvis nu du gerne vil skrabe nogle penge sammen til shopping i the states, så kunne du jo oprette en tictail? Jeg vil være en glad køber! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Pt. har jeg ikke tid til at oprette en Tictail – det er ellers en god idé 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne skuldre