Comin' up!

Lagkage med karamel

 photo caramel-cake.jpg photo caramel-cake_2.jpgJeg eeelsker karamel, så da jeg havde fødselsdag, skulle der selvfølgelig en karamellagkage på bordet 🙂 Den var virkelig god, hvis jeg selv skal sige det, og den var også et hit hos mine gæster.

Jeg faldt over en opskrift på dulce de leche-mousse HER og brugte bare købte lagkagebunde, da den skulle samles. Kagen blev dækket med et lag flødeskum, og den resterende dulce de leche blev dryppet på toppen, der derefter blev dækket med hakket Daim. Siderne dækkede jeg med mandelflager, som jeg havde ristet gyldne i ovnen. Til sidst pyntede jeg med hindbær, som også var et skønt, syrligt modspil til de mange søde elementer.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver den lagkage 🙂

Tip: Har du ikke lige 3-4 timer til selv at koge dulce de leche, så kan det købes færdiglavet. Jeg brugte denne fra Tørsleff.

Ekstra tip: Skal det være ekstra karamellet, så drik verdens bedste varme chokolade til 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comin' up!