Spar 20 procent på lækre boligsager

Max Maxi

maxi-nederdeleBlomstret fra Mint & Berry // Guld fra By Malene Birger // Pastelgul fra Suncoo // Neonorange tyl fra Needle & Thread // Orange fra Vero Moda // Mønstret fra Zara // Lys pink fra Mango

Denne sommer skal der klart flere maxinederdele ind i min garderobe. Jeg blev hooked sidste sommer, da jeg hoppede i en lang nederdel til min nieces barnedåb, og da jeg også fandt ud af at style den til hverdag, ja, så var jeg helt solgt 🙂

 Jeg har browset lidt rundt og fundet alle disse fine nederdele. Mine favoritter er den gule med den fine fletdetalje i taljen, den neonorange tyl-sag og den sarte pink, hvor det ser ud til, at der endda er lommer i – alle nederdele burde være udstyret med lommer 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 procent på lækre boligsager