Max Maxi

Perfect Brush

 photo brush-orion.jpgBrush-kjole i creme, peach og sort fra Stine Goya

Jeg har efterhånden brugt utroligt lang tid på at overveje, om forårets kjolekøb skulle være pasteller fra Stine Goya eller blomster fra Ganni, og måske har mit vægelsind betalt sig, for nu er der kommet en kjole, der slår de to andre kjolekandidater af banen!

Stine Goya har netop lanceret Brush-kjolen i en fin fersken med guldprikker. P Æ N T! Så nu er den hapset – godt, der lige er gået skattepenge ind på kontoen 😉 Det ser ud til, at kombinationen af peach og guld er et hit hos mig for tiden, for kjolen matcher perfekt til mit seneste køb fra Vero Moda. Ville det være totalt overkill at kombinere kjolen med kimonoen?

P.S. Kjolen kan også fås lige her hos Adélie, hvor I kan få 10 procent rabat, hvis I er nye kunder og tilmelder jer nyhedsbrevet. Bare et lille sparetip 😉

7 kommentarer

 • Hvor er den bare fin, den kjole! Kunne godt bruge den cremefarvede selv 😀 Glæder mig til at se din in action!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uijj, den er så fin i fersken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Den er altså også vanvittigt fin!! Og tror du ville kunne bære den godt 🙂 jeg ville selv tøve lidt overfor den farve med min meget nordiske hud med lyserødt skær – det ville nok ikke være helt godt 😉 Men åh, den er smuk!! 🙂 Glæder mig til at se dig style den. Har selv 4 brushkjoler i skabet, det er jo den perfekte kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, kan godt se, farven er lidt et sats for jer med nordiske træk 🙂 Det problem har jeg heldigvis ikke 😉 Og ja, brush er bare en god kjole 🙂 Er oppe på nummer tre nu, og der kommer helt sikkert flere til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Maria tippede om Brush-kjolen fra Stine Goya, som er i de fineste farver; hvid og sart […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Maxi