5 favoritter i marts 2015

Spar 20 procent på lækre boligsager

 photo bolig-magasin-tilbud.jpgBlåt fad fra Kähler // Mumi-lågkrukke (der er tilbud på Mumi-ting HER)// Pandesæt fra Jamie Oliver by Tefal // Reagensglas fra Magasin Living // Viskestykker fra Marimekko // Glasvase fra Lyngby Porcelæn // Badekåbe fra Magasin // Slowjuicer til KitchenAid // Guldbestik fra Jean Dubost Laguiole // Krus fra Pantone // Kobberbøjler fra Magasin Living

I dag – og kun i dag – kan I spare 20 procent på tusindvis af lækre boligsager hos Magasin, så der er god mulighed for at hapse nogle af de ting, som I længe har haft på ønskelisten 😉 Til køkkengadget-entusiasterne vil jeg anbefale slowjuiceren fra KitchenAid, som jeg selv har og er superglad for. Der er også et vildt tilbud på denne KitchenAid! Og hvis I står og mangler nogle gode pander, så har jeg selv dem fra Jamie Oliver by Tefal, som der netop nu er et supergodt tilbud på.

Selv vil jeg klikke denne vase hjem, som jeg længe har savlet over. 20 procent er altså en virkelig god besparelse!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i marts 2015