(gårs)Dagens outfit: Melerede Maria

Swimwear @ & Other Stories

 photo stories-swimwear.jpg
Rosa bikini med tropisk print TOP og TRUSSE // Sort/hvid/grøn bikini med tropisk print TOP og TRUSSE // Stribet bikini TOP og TRUSSE

Jeg mangler virkelig – som i virkelig, virkelig – ikke flere bikinier… Da jeg i sommer var i Malaga med hr. kæreste og en flok venner, blev det bemærket, at jeg nærmest havde en ny bikini på hver dag (og det var altså en 10 dage lang ferie!), så jeg bliver virkelig nødt til at lægge bånd på mig selv, når det kommer til bikinier.

Men altså… Se lige, hvor flot dette års badetøj fra & Other Stories er! I hvert fald hvis man som jeg er til tropiske prints og knald på farverne. Nu er tippet i hvert fald givet videre til jer, der gerne må shoppe bikinier i år 😉 I kan se hele & Other Stories’ badetøjsudvalg HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Melerede Maria